Rólunk

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik hővisszanyerős szellőztető rendszerek kereskedelmével és tervezésével. Első központi szellőztető rendszer kivitelezési munkánk 2009-ben történt, azóta - bár nem a kivitelezés a fő profilunk - sok tucat jól működő szellőztető rendszert építettünk ki. 

Az elmúlt években a tervezés mellett kiskereskedelemmel foglalkoztunk. Legalább 200 db hővisszanyerős szellőztető rendszert értékesítünk évente, részben kompletten szellőztető géppel együtt, részben csak előszerelési (szellőző cső rendszer) anyagokat. 

A számtalan, személyre szabott tervezés és megannyi személyes konzultáció során - melyekre Budapest, 16. kerületi szellőztető boltunkban kerül sor - arra jutottunk, hogy szükséges egy olyan felület létrehozása, ahol az Ügyfelek maguk alakíthatnak ki szellőztető rendszert egy konfigurátor segítségével.

Olyan vásárlóknak szól ez a szellőztető rendszer tervező program 
- akik már valamelyest ismerik a hővisszanyerős szellőztető rendszereket, mert például nem az elsőt telepítik,
- akik nem szeretnének tervezésre, személyes konzultációra időt tölteni,
- szeretnek maguk utánajárni a saját házuk műszaki rendszereinek.


Némileg talán meglepő, de sok ilyen Vásárlóval találkoztunk az elmúlt időszakban. Reméljük, hasznos lesz a hővisszanyerős szellőztető rendszer tervező program, és új Vásárlókat tudunk megszólítani a szellőztető konfigurátorral.